perjantai 22. kesäkuuta 2012

21.6.2012 - ANNE - Hiekkarannan lava, Virrat

Kerrankin saimme kaikki mestarit samaan kuvaan... "Anne & Mestarit"... :-)))
tapsukka.kuvat.fi

Keikkaa putkeen...

On juhla ja juhannuksen aika… eli se tietää Tapsukalle keikkaa keikan perään. Jos nyt vähääkään vanhat merkit paikkansa pitää on noita keikkoja helposti jopa kolmekin putkeensa, ja näin on nytkin kolme keikka tarkoitus lävitse käydä. Eilen aaton aattona oli hieno aliotus näille juhannus keikoille kun Anne oli saapunut oman Mistral -yhtyeensä kanssa Virroille kauniille Hiekkarannan lavalle. Meininki oli kaiken kaikkiaan mainio ja Anne niin nättinä että… :-))




Hienoja ”uusia” piisejä…

Anne oli saanut keikka kievarikseen näin juhannuksen kunniaksi kaksikin yhtyettä, vauhdikkaan Neljänsuoran sekä toisena Pekkaniskan Pojat…

Neljänsuora kuvat: tapsukka.kuvat.fi
”Missä hän on”, ”elämän peli” ja humpat vielä siihen päälle... Eli näillä oli hyvä aloitella illan keikka mainion Annemme osalta. Jatkossa kuulimme vielä muun muassa kappaleen, ”Suojasen Tapin” aikoinaan Annelle suositteleman ”muistatko Monrepoon”… menihän siinä aikaa jotain viitisentoista vuotta, mutta nyt tämä vanha ikivihreä kipale kuuluu Annen ohjelmistoon. Hyvä niin, ja muutoinkin Anne on vaikkapa näin kesän ja kivojen kesälavojen kunniaksi uusinut hienosti ohjelmistoaan, ottamalla mukaan useita vanhoja ikivihreitä sävelmiä! :-))

Elokuva juliste - Jyväskylän yliopiston kirjaston korttisarja...

”Minä soitan sinulle illalla”…
Yksi Annen uusista hienoista kappaleista on jo tuolla edellisellä keikalla kuulemani tango - sävelmä ”minä soitan sulle illalla”. Tango josta silloin jo innoituin sepittelemään vanhoja muistojani… mutta jatketaanpa vielä siitä mihin viimeksi jäätiin. Alunpitäen kappale on tuolta viidenkymmenen vuoden takaa vuodelta -52 ja taattua Kärki – Helismaa tuotantoa. Varsinaisesti kappale löi kuitenkin lävitse parin vuoden jälkeen Olavi Virran tulkitsemana Suomi - elokuvassa ”minä soitan sinulle illalla”. Vaikkakin tämän tunteikas tango on elokuvan nimestä "minä soitan sinulle illalla" poiketen ”minä soitan sulle illalla”… mutta ei sen väliä sama juttuhan se, kappale on hieno :-))

Nuottivihko kansi - Jyväskylän yliopiston
kirjaston korttisarja...

Vanha tuttu kappale puolestaan oli Annelle oli sensijaan foxtrot ”pajupilli”. Joskin siitä on jonkin verran aikaa kun olen tämän ise sattunut keikoilla kuulemaan. Seuraavana tuli niin ikään vanhampaa kappaletta "valokuva"... ”valokuva - kappale tuolta kolmentoista vuoden takaa”, totesi Anne varsin osuvasti ennen kappalettaan…

”Aina kotiin yöksi”…

Toinen setti aloitettiin tuttuakin tutummalla ”asfalttiviidakolla”, joka sai parikseen… Anne: seuraavaksi kappale kuljettaa”, ja Anne jatkoi edelleen jotenkin tähän tapaan, ”kuljettaa, tää kappale, se kuljettaa aina kotiin yöksi”!
Seuraavana kuulimme tutun kappaleen ”sielu salamoi”, ja tälläkin kertaa Räyski hoiti ansiokkaasti Janne Tulkin osuuden… hauskasti Räyski jälleen sanoitti omaa osuuttaan, ja lapset voitte olla myös kuulolla, heh heh..! ;-))

Kaverikseen kappale sai tälläkin kertaa oikein kunnon dico –piisin ”bailando”…

Kuulimme vielä lisäksi kappaleet kuten, ”perutaan häät”, ”niin ihania valhees on”, ”feim” sekä setin osuvasti päättänyt kappale ”viimeinen”. :-))
Kaunis ”ensiyönä”…

Encorena kuulimme sitten vähän tunteikkaampia kappaleita, ”taivaan kartta” ja harvemmin kuultu kaunis kappale ”ensiyönä”!

Kiitoksia Anne & Mistral, palamme jälleen! :-))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti