maanantai 24. joulukuuta 2012

23.12.2012 - ANNE - Karvian kirkko, joulumielellä konsertti



tapsukka.kuvat.fi

Jouluyö, juhlayö…

Jouluyö, juhlayö!
Täytetty on työ.
Olkoon kunnia Jumalalle!
Maassa rauha, myös ihmisille
olkoon suosio suur,
olkoon suosio suur...

Konserttiin joulumieli rinnassa…

Mikä olisi ollutkaan sopivampaa kuin käydä nostattamassa joulun tunnelmaa aaton aaton joulukonsertissa Karvialla Annen Joulukonsertissa. Pakksen paukkuessa lähes kolmenkymmenen asteen voimalla ja auringon pikkuhiljaa jo hiipuessa taivaanrantaan matkasin kohti Karviaa ja Annen viimeisintä joululaulu konserttia, intoa täynnä ja joulumieltä rinnassa… tutuille lahjat tietysti mukana!



Karvian vanha kirkko…

Pikkaisen tarinaa Karvian iäkkäästä kirkosta: Karvian kirkko:

Annen kauniita tulkintoja…

Kirkkoon oli rientänyt väkeä aika mukavasti kaiken joulukiireen keskellä. Tunnelma kirkossa oli lämmin ja laulut soivat hienosti Annen kauniina tulkintoina…

Anne oli ottanut konserttiinsa joitakin uusi kappaleita sitten edellisvuosien. Maininnan arvoinen on muun muassa Annen jo viisitoista vuotiaana  Karvialaisen nuorisopapin cospel –levylle laulama kaunis cospel –vaikutteinen kappale ”ilouutinen”. Mää tykkäsin! :-))



”Noitarumpujen” rytmi, tai ainakin tämä käväisi mielessäni ”heinillä härkien kaukalon” kappaleen alussa olleiden rumpujen rytmistä, ennen kuin Anne aloitti  tulkintansa tuosta vanhasta tutusta kappaleesta.

Kappaleesta olis muuten”kivaa” tarinaa omasta lapsuudesta kakkosluokalta, mutta siitä ei tässä sen enempää… ehkä sitten joskus?

Maa on niin kaunis…

Ennen viimeistä yhteislaulua kutsui Anne äiti –Tarjan kanssaan laulamaan tutun joululaulun ”maa on niin kaunis”… todella hienosti soineen kaksiäänisen kauniin kappaleen jälkeen Anne meinasikin pikku pilke silmissä, ”ei varmaan epäilystäkään kehen me tytöt olemmekaan tulleet, kun sitä aina kysellään… niin, nyt tää on hyvä sanoo kun iskä ei ole paikalla!” ;-)) 
   
Maa on niin kaunis,
kirkas Luojan taivas,
ihana on sielujen toiviotie.
Maailman kautta kuljemme laulain,
taivasta kohti matka vie…




”Sydämeeni joulun teet”

Yhteislaulumme ”jouluyö, juhlayö” jälkeen ei päästetty vielä Annea esiintymästä, vaan meidän piti vieläkin saada lisää Annen kaunista joulu laulantaa. Encore kappaleena kuulimme yhden hienoimmista joululauluista ”sydämeeni joulun teet”…

Kiitos Annelle ja Mistralin pojille kuluneesta vuodesta 2012… tapaamme jälleen” Tapsukka :-))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti